GJENI PRONËN TUAJ NË DIELLI AGENCY

Pse na zgjodhët ne

Ne ofrojmë shërbim të plotë në çdo hap

Shërbimet

Ne kujdesemi për klientët tanë dhe u shërbejmë me profesionalizëm në shitjen, blerjen, marrjen apo dhënien me qira të pronave si shtëpi, vila, apartamente, toka, trualle, ambiente biznesi, zyra, dyqane etj… Gjithashtu jemi të gatshëm të ndihmojmë në vlerësimin e pasurive të paluajtshme, këshillojme në lidhje me kërkesat për tregun, cmimet, zonat, mundësine e shfrytëzimit të ambienteve etj.Ne bashkëpunojmë me individë dhe ndërtues me eksperiencë për të sjellë tek ju pronat më të mira. Shumë shpejt do të vijmë me një shërbim të ri trajnimesh profesionale të kompletuara me paketa njohurish dhe mbështetjeje zhvillimi në disa drejtime personale dhe profesionale, në bashkëpunim me shkollat më të mira evropiane në këtë drejtim.

Lexo më shumë Lexo më pak

Vizioni

Të ndërtojme një kompani me zyra në gjithë Shqipërine dhe më tej, me shërbim profesional të standarteve më të larta në tregun imobiliar për klientët tanë, duke I mbështetur ata me konsulencë në të gjitha shërbimet që lidhen me pronat, vlerësime, banke, siguracione etj, dhe partnerët tanë me trajnime profesionale të nivelit ndërkombëtar!

Lexo më shumë Lexo më pak

Misioni

Është qëllimi ynë të mbështesim klientët tanë dhe tu shërbejmë me përkushtim dhe pergjegjësi pergjatë gjithë procesit të kryerjes së transaksioneve, duke ua bërë këtë proces edhe më të lehtë. Nëpërmjet profesionalizmit dhe përkushtimit synojmë të ndërtojmë marrëdhënie besimi dhe bashkëpunimi afatgjatë me klientët dhe partnerët tanë.

Lexo më shumë Lexo më pak

Bashkëpunimi

Ne jemi të hapur gjithnjë për të mbledhur rreth vetes partnerë të rinj, të cilët do të gjejnë te ne së pari, besim, bashkëpunim, profesionalizëm, trajnim dhe mbështetje për rritje profesionale, mbështetje për të krijuar bazat e punës, largpamësi dhe vision, një rrugë të gjatë për tu ndjekur, partneritet dhe korrektësi, hapesirë zhvillimi, frymëzim dhe mbështetje për zgjerim etj…. Nëse keni dëshirë të punoni në real estate, ky është vendi ideal, ku do të keni mundësinë të bashkëpunoni dhe të mësoni nga më të mirët në profesion, zhvillim personal, vizion, pozitivitet, integritet, mirësi dhe dashamirësi!

Lexo më shumë Lexo më pak

Njihuni me ndërmjetësit Tanë

Ndërmjetësit tanë janë këtu për t'ju ndihmuar