Kreu  /  Skuadra Jonë

Skuadra Jonë

Merita (Marika ) LLeshaj

Business Owner / Broker

Themeluese e Dielli Real Estate

[email protected]

Znj. LLeshaj ka studiuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Dega Gjuhë dhe Letërsi Italiane, Mësuesi & Përkthim. Është specializuar në Universitetin për të Huaj në Perugia në këtë drejtim. Gjithashtu ka kryer një Master në Studimet Europiane pranë Universitetit të Tiranës sipas Programit Cards të Komisionit Europian. Eshtë certifikuar si LIFE COACH dhe ka spikatur si një nga Liderat Organizative mjaft aktive dhe të suksesshëm për shumë vite me radhë, në drejtimin dhe udhëheqjen e individëve të pavarur drejt një ideje të përbashket zhvillimi nëpërmjet shitjes dhe marketingut, në bashkëpunim me një nga kompanitë më të mëdha në Evropë me aktivitet në Shqipëri. Gjithashtu ka qënë një ndër trajnueset më aktive në të gjitha aktivitetet akademike të Organizatës. Me eksperiencë shumë të pasur, duke filluar qe nga viti 2001, në fushën e biznesit, në drejtime të ndryshme përfshirë dhe tregun imobiliar, vjen me Dielli Real Estate, për të sjellë Novacion në këtë fushë në tregun shqiptar. Ajo karakterizohet dhe udhëhiqet nga vlera si korrektësia, durimi, përkushtimi, serioziteti, pozitiviteti, komunikimi dhe integriteti i lartë, pasioni per punën, zhvillimin, mbështetjen e komunitetit, përmirësimin e cilësisë së jetës për shoqërine, ndikimin dhe ndryshimin e mendësise, filozofisë së jetës drejt dickaje më të mirë. Eshtë Life Coach, Mentore dhe trajnuese për shitjen!

Lexo më shumë Lexo më pak
 

 

Juna Seferi

Asistente & Menaxhere

[email protected]

Juna ka studiuar në Fakultetin e Gjuhëve te Huaja, dega Gjermanisht, dhe sapo ka përfunduar Studimet Psikosociale në Universitetin Mesdhetar. Eshtë pjesë e Dielli Real Estate që nga Shkurti I vitit 2022. Juna vjen në rolin e menaxherit dhe është pikë kyce në mbështetjen e punës sonë. Përvoja e saj disa vjecare në rolin e asistentes dhe menaxheres në projekte të ndryshme, si dhe talenti për menaxhimin e rrjeteve sociale, e bën unike dhe të vecantë.