Vile per shitje, Turquoise Marina, Hamallaj For Sale

Price upon request

Description

Vila organizohet ne:

Apartamenti me siperfaqe 261 m2
Verande me siperfaqe 87.64 m2
Sip.nentok me siperfaqe 130.71 m2
Parcela me siperfaqe 772 m2

Turquoise Marina është ndër projektet më të mëdhaja, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, me një sipërfaqe totale prej 350’000m2 (35 ha) dhe sipërfaqe ujore 38’400m2, i pozicionuar në Hamallaj, në zonën e Gjirit të Lalëzit. Ofron izolim termik, teknologji të lartë, siguri të plotë me sistem të dixhitalizuar si dhe një arkitekturë moderne dhe tepër funksionale.

Shërbimet: Aquapark, Pishina, Marine Port, Bar, Restorant.
Facilitete: Plazh Privat, Port Ankorimi për mjete lundruese, Parkim i dedikuar, Korsi biçikletash, Ambiente sportive.

Per me shume informacion na kontaktoni.

Property details
  • Property ID: Dielli916
  • Property Type: Villa
  • Property status: New
  • Price: Price upon request
  • Gross area: 261 m2
  • dielli.land_area: 772 m2